Bubbles & Bites

Bij Bubbles & Bites is een ruime keuze uit cold bites, warm bites en sweet bites met bubbles en/of wijn. Het is een Franse keuken met oosterse en en mediterrane invloeden.

Bij Bubbles & Bites willen we onze gasten verrassen en inspireren. Dat gaan gasten niet alleen ervaren in de heerlijke bites en gerechten, maar ook in de persoonlijke benadering. We willen dat iedereen zich thuis voelt in ons restaurant, en zetten alles op alles om dat streven waar te maken.

Wanneer mogen we jou begroeten? Tot gauw!
Marieke & Rick

Onze lokale producten

Roermond is lokaal sterker!

Product 5

Lorem ipsum dolor sit amet

IN WINKELWAGEN

Onze voorwaarden

voor bezorgen en/of afhalen

Je gaat bestellen bij Bubbles & Bites Bezorgt: wat leuk!
In de lijst hieronder kun je een keuze maken uit al het lekkers wat we te bieden hebben. De gerechten worden allemaal koud geleverd en zijn in 5 tot 10 minuten klaar te maken. Wij zorgen voor een duidelijke (en simpele) bereidingswijze, zodat je binnen no-time een restaurantwaardig gerecht op tafel hebt staan. 

Let op: als je de gerechten vandaag bezorgd wilt hebben, moet er vóór 16.00 uur besteld worden. Bestellingen die later dan 16.00 uur binnen komen, nemen we de volgende dag pas in behandeling. Minimale bestelwaarde is € 20,-.

Woon je verder dan 5 kilometer van Restaurant Bubbles & Bites in Roermond? Voeg dan onder aan de lijst de bezorgkosten toe die voor jou van toepassing zijn. 

Hopelijk tot gauw!
-X-
Marieke & Rick

Contact

Bakkerstraat 26, 6041 JR Roermond

restaurantbubblesandbites.nl